Utolsó kommentek:

macskafaraok 2011.05.27. 23:24:25

ez mennyire szerencsetlen post...
segitenek az emeberk szetverni valamit.
remek.
szimpatikus magyarok...
LOL.

Bejegyzés: Automatát püfölt a szótlan férfi

magnesito 2011.05.13. 16:23:35

nem akarok kötekedni, de az írónak mindene benne is volt a tárcában? Mert ezek a tolvajok tudnak annyira expertek lenni, hogy eljátsszák, hogy ők találták meg, aztán a legértékesebb dolgokat közben kiszedik belőle...

Bejegyzés: Elveszni sem volt ideje a pénztárcának

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2011.05.10. 19:33:40

Este 10 körül ezt lehet már csak képzelted...;-)

Bejegyzés: Elveszni sem volt ideje a pénztárcának

Mylady 2011.05.10. 19:28:49

Én csk arra lennék kíváncsi, hogy hova utazott a poszt toló, ahova egyformán jó az 1-es villamos és a 80-as troli....

Bejegyzés: Elveszni sem volt ideje a pénztárcának

mindenOK (törölt) 2011.05.10. 17:45:15

Éljen!
Én is mindig elhagyom, és mindig vissza is kapom a pénztárcámat. Fura.

Bejegyzés: Elveszni sem volt ideje a pénztárcának

littlesoul 2011.02.07. 12:59:09

@Laci Today Magazin: A fene, csoki helyett a telefonszámomat kellett volna megadnom. ;)
DVD lejátszónál nekem egyébként kifejezetten szokták ajánlani a nonameket, mert mindent visznek, nem úgy, mint a csodamasinák.

Bejegyzés: Húszezret spórolt a vevőnek az eladó

AR5T7 2011.02.01. 14:01:47

Szomoru ezt olvasni. itt a vilag masik felen ez teljesen bevett szokas. jo a busz, koszonsz, a sofor visszakoszon. ha nemtudod hogy eppen hova mesz, kerdezel. a sofor megall, meg akkor is, ha nincs mgallo, sot tapasztaltam olyat is hogy konkretan a haz elott allt meg egy idos neninek. (mentsegere nem volt valami nagy kitero az eredeti utvonaltol) sot, ha eppen latod, hogy az orrod elott megy el, es elkezdessz futni utana, szepen megall, megvar. mindegy, hogy milyen messze vagy, megvarnak. ha messze van egy megallo, de epp a hazad elott halad el a busz, van, hogy siman felvesznek. azt mar szerintem lenyegtelen is leirnom, hogy leszallaskor is intenek, koszonnek. ha valaki nem koszon, azt meg talan bunkonak is nezik....nem elnek megyarorszagon....

Bejegyzés: Túllépte hatáskörét a jófej trolivezető

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.01.28. 13:50:04

Lehet hogy tetszettél az eladónak? :)
Egyébként sokszor a drágább se jobb. Apám még jónéhány évvel ezelőtt szétszedte a nappaliban található hifit (Sony) a gyerekszobában található hifivel (kínai), merthogy külsőre nagyon ugyanolyannak nézett ki.
A vicc hogy nem a kínai majmolta le a Sonyt (talán kívülről igen) hanem hogy a Sony is tele volt kínai alkatrésszel, belülről a nagy részük MEGEGYEZETT (típusszámra gondolok). NO COMMENT.

Anno vettem SIEMENS kenyérpirítót hétezerért, egy év alatt tönkrement (minden reggelé pirítóst eszünk). Utána vettem valami boltban valami akciós noname kenyérpirítót, hat éve megvan, működik.

szóval nem mindig jobb a márkás cucc. Persze van, amikor igen. Nekem volt Orion cd-lejátszóm, hát az az elejétől fogva zörgött. A végén nem elromlott, csak simán kidobtam mert meggyűlöltem szegényt.

Volt LG házimozi rendszerünk, az is alig több ,mint egy évig bírta, utána nem jött ki belőle hang. HÁROM azaz háromezerért vettünk akciósan noname dvd-lejátszót (okérendben, tehát: nem házimozirendszer, csak lejátszó) de noname szar: nade, MŰKÖDIK! Már két éve.

Nekem a legmárkásabb cuccom az órám: eredeti Harley Davidson. Az viszont nem az óráiról híres :) viszont jól néz ki. (a motorom meg Kymco, ez meg egyelőre nem olyan nagy márkanév, viszont annál megbízhatóbb)

Bejegyzés: Húszezret spórolt a vevőnek az eladó

egyenlítő 2011.01.20. 11:37:27

Na, most megkapja a méltó büntetését! Budai látókörébe került, a gyanús ismeretségei kapcsán (nemrég Heller előadott a MODEM-ben).

Bejegyzés: Jobbos segít balosoknak

egyenlítő 2011.01.19. 22:26:21

Hahó, ha van itt még valaki!

Mit is tanít egy (két) filozófus: Tudománytörténet

hps.elte.hu/courses/tudtort/tudtort03.html

Bejegyzés: Jobbos segít balosoknak

egyenlítő 2011.01.19. 17:48:08

@A Leander-tölgyi M-Bear: Van, aki érti a viccet, csak nem szereti. Van, aki nem is érti.

Üdvözletem az őrkutyáknak!

Bejegyzés: Jobbos segít balosoknak

A Leander-tölgyi M-Bear 2011.01.19. 12:38:03

kedves egyenlítő, sprenczl, spiritmonger, újdonság garázsa, és a többi ostoba!
ha rajtatok múlna, akkor még mindig csak az kapna vadászat után a mamuthúsból, aki őrzi a tüzet, vagy részt vesz a vadászatban, meg gyereket szül, esetleg kitakarítja a szarotokat a barlangból.
a régi görögöknél szellemi fogyatékosnak számítottatok volna, örüljetek, hogy 2011 van, és van szavazójoga az ilyen elmés srácoknak is, mint ti!
ha a cégem közelébe jönnétek, az őrkutyák megugatnának benneteket, elmebajnokok!

Bejegyzés: Jobbos segít balosoknak

egyenlítő 2011.01.18. 22:29:58

@3k: Nomeg igen-igen sok idő kell, amíg az ember képes lesz ilyesmire.

Nemrég talán éppen Pálinkás mondta, hogy az alapkutatásokra ma szükséges pénzt Maxwell és Faraday már megtermelte. Az pedig, hogy Maxwell és Faraday ilyesmikkel foglalkozhatott, jórészt az európai filozófusok érdeme, különben a teológusokon kívül talán csak jogász és orvos értelmiségiek lehetnének, de azok is csak a Biblia alapján működhetnének.

Persze az is egy álláspont, amit az az arab hadvezér mondott, aki felégettette az alexandriai könyvtárat: Ami a Koránban is benne van, az felesleges, ami nincs, az káros.

Bejegyzés: Jobbos segít balosoknak

0k- · http://ekezet.com/ 2011.01.18. 16:18:25

téved, aki azt gonolja, h a tudományos kutatáshoz csak papír kell, számítógép, nyomtató és könyvtári olvasójegy. vannak ugyanis források, amik csak egy adott ország adott városának valamely archívumában találhatók meg, akár egy másik kontinensre is el kell utazni, h az ember valamilyen anyagba betekinthessen. és vannak olyan anyagok, amiket pontosan a kutatás tár fel, mert korábban ismeretlen volt. a kutatáshoz sokszor utazni is kell, hetekig, akár hónapokig kell egy idegen helyen időt tölteni, hogy foglalkozni tudjon vele az ember és éppen ezek a dolgok kölcsönöznek értéket egy kutatásnak. olyasmiket tár fel, ami korábban ismeretlen volt.

aki nem ért hozzá az ne szóljon már hozzá, ha lehet. persze, tudom, h nem lehet. sok kommentelővel ellentétben a filozófusok jól tudják, h mi az, amit nem tudnak. ;)

Bejegyzés: Jobbos segít balosoknak

Telepi János · http://www.panel.blog.hu 2011.01.18. 11:57:57

@Bisztő Gyalla: úgyis van, köszönöm a kiegészítést, magam sem mondhattam volna szebben, Gyalla úr! Wáhháháháháá!

Bejegyzés: Jobbos segít balosoknak

rasztacsubi 2011.01.18. 11:30:07

Nagy tisztelet Gulyás Gábornak!
Kívánom, hogy a szellemisége tűzvészként tomboljon!

Bejegyzés: Jobbos segít balosoknak

kanbatu 2011.01.18. 11:25:17

És respect a Modemnek is. Nyilván ott is körül lehetne nézni, hogy mire mennyi pénz megy el, milyen forrásból, de ehhez sem értek. A kiállítások viszont egy magamfajta barbárnak is jónak tűnnek.

Bejegyzés: Jobbos segít balosoknak

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2011.01.18. 11:21:02

Nemcsak a fény meg a sötét harcol eggymással, hanem az erkölcs az erkölcstelenseggel, a jóminőség a rosszminőségel, a kövérség a soványsággal, meg a jókedéjj a rosszkedéjjel, "mer ahol nóta nincsen, ott a szivünk búba lészen", ugye.

Bejegyzés: Jobbos segít balosoknak

sorex 2011.01.18. 11:18:06

@Telepi János: A yin-t már nem szeretem, viszont forevör yang.

Bejegyzés: Jobbos segít balosoknak
süti beállítások módosítása