Nem kért telefonszámot a villamoson csajozó férfi

Telepi János ,11:31

Csajozni ugye úgy kell, hogy az ember  a kiszemelt dugható barátnőiről érdeklőik. Vagy éppen piával, adott esetben gyorsítóval kell próbálkozni a gyorsabb és biztosabb eredmény érdekében. Tulajdonképpen mindegy, a lényeg, hogy legyünk minél megalázóbbak, az kell a nőnek, az évfolyamtárs is megmondta, ő ismer olyat, aki ismer olyat, akinek ezt már az orvos is megmondta.

 

Na, ilyen sztorik után esik jól egy ilyen levél, újságíró barátunktól.

 

"Szia!

 

Na, ha már kétszeresen is bekerültem a blogodba, küldök én is egy sztorit, sajna csak pár sor az egész.

 

Legalább tíz éve történt a dolog, de máig emlékszem, annyira tetszett :) A 4-6-os villamoson utaztam, és egy egyedül ülő, huszonéves srác végig origami-virágot hajtogatott valami szórólapból. Amikor megálltunk, úgy emlékszem, a Mechwart-ligetnél, leszállt ő is, meg nyilván mások is. Leszállva odafordult egy szintén éppen akkor leszálló lányhoz, szó nélkül a kezébe nyomta a virágot, rámosolygott, és elsietett a másik irányba, nem akart érte se telefonszámot, se egy köszönetet. Azóta se láttam ennél meghatóbb dolgot a 4-6-oson, mondjuk nem is nagyon álltak sorba az események a toplistára kerülésért :)

 

Bálint"

A bejegyzés trackback címe:

https://szimpatikus.blog.hu/api/trackback/id/tr211453868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása