Fóliázott, majd rendőrt hívott a szomszéd

Telepi János ,09:27

Rosszat sejtet a cím, főleg, ha hozzátesszük, hogy az eset egy végtelenül hosszúnak tűnő esős szombaton történt, amikor az arra hajlamos belvárosi emberekből előbújik az agresszív idegbeteg. Bálint nevű levélírónknak viszont szerencséje volt: pont egy extrán jófej szomszéd lakót sikerült kifognia azon a rettenetes másnapon.

 

 

Az egyik esős szombat délelőtt az előző esti etanolbevitel utóhatásaival küzdöttem éppen, amikor egy rendőr az utcáról felcsöngetett a kaputelefonon keresztül, bemutatkozott, és megkérdezte, hogy a tulajdonomban van-e egy bizonyos, az utcában parkoló gépjármű. Miután tisztáztam, hogy igen, elmondta, hogy a hátsó szélvédő betört. Lementem az utcára, ahol két rendőr is várt.

 

Elmondták, hogy a kocsira az egész éjjelen át tartó esőzéstől valószínűleg végleg szétázott, korhadt, vaskos és igen súlyos faágak zuhantak, ezek törték be az ablakot.

 

Ezután jött a meglepetés: a rendőrök azt is elmondták, hogy a szomszéd házból értesítette őket egy lakó, aki mielőtt telefonált volna, még gyorsan lement az utcára, és be is befóliázta az ablakkeretet, hogy a kitartó esőben a már amúgy is vizes kocsibelső ne ázzon teljesen szét.

 

A rendőrök (egy férfi és egy hölgy, sajnos a nevüket nem jegyeztem meg) is hihetetlen kedvesek voltak, jegyzőkönyvet vettek fel, fotókat készítettek, hogy a biztosító előtt is lehessen tanúsítani a káreseményt.

 

Őket köszönet illeti, és természetesen azt az ismeretlen lakót, aki vette a fáradtságot, és nemcsak a rendőrséget értesítette, de akkurátusan le is fóliázta az ablakot.

 

Ha te is pozitívan csalódtál az emberekben, írj a szimpatikus@indamail.hu címre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szimpatikus.blog.hu/api/trackback/id/tr172309301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása