Fésűvel és ollóval segítenek az önkéntesek

Telepi János ,14:10

Elmennél állásinterjúra fésületlen, zsíros hajjal, óriási csipagombócokkal a szemed sarkában, plusz mondjuk férfi létedre egy hetes borostával az arcodon? Szerinted felvennének, ha így tennél? Na ugye.

 

A menhelyen élő kutyák számára az örökbefogadó nap pont olyan, mint neked az állásinterjú. Mindenkinek a legjobbat kell magából megmutatnia: az ugatósabbjának ezen az eseményen fülsiketítően és fáradhatatlanul kell ugatnia, hogy a házőrzőt kereső gazdik őt találják a legalkalmasabbnak, míg a minden emberi lépést csodáló tekintetek bajnokainak ilyenkor célszerű még több csillogást előcsalni a szemeikből, ha meglátnak egy nagymamát.

 

És, persze ott van a szőr, aminek nem kellene csapzottnak lennie. Márpedig a menhelyen sajnos sok a sár meg a kutyahaver, és az állásinterjúra való felkészülés szabad perceiben a hempergés is jól tud esni, na. Utána viszont a fésülködés evolúciós okok miatt sajnos kivitelezhetetleni...

 

Az Illatos úti menhely lakóinak most szerencséjük volt, profi kutyakozmetikus csapat készítette fel őket a nagy napra, ahogy arról az MTI is beszámolt. Az ollós-fésűs önkéntes (!) különítmény tette is a dolgát becsülettel, még akkor is, ha az alábbi fotón szereplő kutyus arcán látszik, még nem szokott hozzá teljesen a modern álláskeresési trendekhez.

 

 

Fotó: Szigetváry Zsolt, MTI

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szimpatikus.blog.hu/api/trackback/id/tr463146045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása