Szolgálati közlemény: sajtóközlemények!

Telepi János ,10:10

- A Szimpatikus Blog ezentúl olyan posztokat is közöl, amelyek cégek, alapítványok, profitorientált vállalatok szimpatikus kezdeményezéseit, programjait mutatják be.

 

- A Szimpatikus Blog szerkesztője fenntartja a jogot, hogy a beérkező témaajánlatok és sajtóközlemények között válogasson.

 

- A Szimpatikus Blog szerkesztője ezekért a posztokért pénzt, egyéb juttatást nem kér és nem fogad el. Külföldi gyárlátogatási lehetőség sem érdekli őt. Pogácsás sajtótájékoztatóra is csak egészen kivételes esetben fogad el meghívást, ha a téma jellege megköveteli a gyors közlést, illetve ha a helyszínen pluszinformációk gyűjthetők be.

 

A fenti szabályokat be nem tartó PR- és komminikációs ügynökségek munkatársai, akik levelet írnak, hogy "ezt miért nem közlöd, azt meg miért igen", rosszalló, anyázó e-mail-ek olvasását, esetleg nyilvános körberöhögést kockáztatnak.

 

Üdvözlettel:

 

Nagy Gábor, a Szimpatikus Blog szerkesztője

 

 

Megosztás

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szimpatikus.blog.hu/api/trackback/id/tr942052841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása